“Schimbati sigla: arata ca un mar verde, ca o lamaie verde, ca o bila de bowling verde; parca ar fi un ochi sau un glob pamantesc s.a.; e ciudata; combinatia de culori nu e buna: verde cu rosu nu prea merge”.

„Schimbati numele firmei. Da rau, nu suna bine, ma duce cu gandul la ceva negativ. In engleza inseamna a constrange, a obliga”…

Cam acestea au fost primele reactii ale prietenilor nostri cand i-am intrebat ce parere au despre ConsTrain si imaginea sa. Aparent descurajator… Dar, in realiate, ne-au ajutat foarte mult. Am dori pe aceasta cale sa le multumim pentru ca ne-au criticat alegerile, pentru ca au facut propuneri, pentru ca ne-au fost aproape. Cu ajutorul lor am reusit sa intelegem mai bine unde ne aflam si ce vrem sa facem.

Am decis ca numele si sigla sa ramana asa cum le-am creat noi. De ce? Pentru ca decizia aceasta spune multe despre noi.

ConsTrain este aici pentru proiectele dumneavoastra de calitate. ConsTrain ofera doar acele servicii pe care le putem face bine si foarte bine. Ne angajam sa va sprijinim cu seriozitate, sa va punem la dispozitie informatii credibile si sa va fim alaturi cand aveti nevoie. Avem grija in primul rand de clientii nostri, iar nu de clientii potentiali.

Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant. Nici nu ne-am dori vreodata asta. Puteti verifica daca suntem asa sau nu. Va asteptam sa colaborati cu noi.

PS: Sigla noastra contine urmatoarele elemente:

  • sfera verde – sunteti dumneavoastra, aveti un potential urias de crestere, de dezvoltare. E verde pentru ca, pentru noi, verde inseamna „a evolua”;
  • un „C” si un „T” de culoare rosu – C vine de la Consultanta, iar T de la Training. Am ales culoarea rosu pentru ca rosu, in acceptiunea nostra, inseamna putere.

Reprezentarea grafica o vedem tradusa astfel, prin chiar motto-ul nostru:„Consultanta si training in sprijinul dezvoltarii tale”.